Допомога родинам загиблих
Героїв у Гостомелі

11 липня 2023 року

Допомога родинам з Ірпеня, Бучі й Гостомеля, які втратили рідних на війні

З початку повномасштабного вторгнення рф, окупації Київщини, багато наших співвітчизників мобілізувалися до лав ЗСУ та Сил Оборони. Це війна і щодня ми втрачаємо кращих синів та дочок України.

Внаслідок цього батьки втрачають своїх дітей, діти стають сиротами, а дружини вдовами. Їхні родини віддали найдорогоцінніше за свободу та звільнення рідного краю від ворога. Ми завжди маємо пам’ятати героїзм наших воїнів та біль їх рідних.

З цією метою наша команда Fenyx Group, на запрошення ГО "Гостомельський фонд "МРІЯ" завітали з допомогою для родин загиблих Героїв з Гостомеля. Ми підготували та передали 40 гуманітарних боксів з продуктами харчування, гігієною та солодощами.

Ірина Романенко
"Дорогі друзі, я дякую Вам що прийшли сьогодні. Ваше горе і втрата - це наш спільний біль. Не можу підібрати правильні слова, але те що зробили Ваші рідні для нас та країни - це неоціненно" — звернулася до родин Голова ГО "Гостомельський фонд "МРІЯ", Ірина Романченко
Анастасія, волонтерка Fenyx Group
"Сьогодні ми хочемо подякувати вам та вашим рідним за хоробрість та мужність. Ми не залишимо вас у біді. Це наша перша зустріч, але ми продовжуватимемо підтримувати ваші родини. Ми пам'ятаємо про вас та ваш біль" — волонтерка БФ "Fenyx Group", Анастасія

На жаль, ці сім'ї не отримують достатньої уваги та допомоги. Родини були розчулені, що їх не забувають, підтримують та розділяють їх біль.

"Ми дуже дякуємо благодійниками за допомогу. За підтримку, за те що не забуваєте що наші діти, наші герої там. Вони віддають свої життя за нас, за Батьківщину. Добре, що є такі фонди які підтримують наші родини" — подякувала за допомогу мати загиблого Героя, Раїса Михайлівна

Також, ми оголошуємо про початок адресної допомоги для родин загиблих захисників України з Ірпеня, Бучі й Гостомельської громади.

Заявки приймаються виключно від родин загиблих Героїв, які несли службу в Силах Оборони (ЗСУ, Поліція, Нацгвардія, СБУ, ГУР, ДФТГ, Територіальна оборона тощо). Допомогу можуть отримати як родини захисників, загиблих під час повномасштабної війни, так і захисники, які ступили на захист України з 2014 року.

Заявку можна заповнити за посиланням

Благодійний фонд FENYX GROUP засновано у 2020 році. До повномасштабного вторгнення ми опікувалася допомогою дітям-сиротам та дітям із вразливих категорій населення. З 24 лютого 2022 року команда фонду кинула всі зусилля для допомоги захисникам України та постраждалому населенню.